A ma született bárányka

Hajt a kíváncsiság, hogy a szülinapodon melyik híresség, vagy hírhedt gazember született még? Úgy érzed, tudnál azonosulni azzal a figurával, ha kiderülne, hogy egy napon születtetek? Esetleg, úgy gondolod, hogy hatást is gyakorolna egy-egy napodra? Voila.

 

május 14

George Lucas

george-lucas

Talán nem is kell bemutatnom senkinek, hiszen az egyik leghíresebb amerikai filmkészítőről van szó. Ma ünnepli születésnapját, és adjunk neki hálát, hiszen a XX. század egyik ikonja lett, méghozzá mert megalkotta a Star Wars sorozat alappilléreit. Annyira nagyot alkotott ezzel, hogy ma már nem csak a 17-18, vagy a húsz felettiek ismerik munkáját, hanem az egészen kicsi gyerekek is. Csak úgy fújják a neveket. Persze, ezen felül még számos film elkészítőjeként lett ismert, többek között neki köszönhetjük a nagyszerű Indiana Jones karakterét is, hogy mozivásznon láthatjuk…illetve képernyőn. Isten éltesse hetvenegyedik születésnapján George Lucast.

Eszembe jutott, valaki küldte nekem ezt a paródiát még régen…vicces

 

Mark Zuckerberg

20150207022843Mark_Zuckerberg

Gondolom senkinek nem kell bemutatnom, ha mégis, hát egy szó, egy összetett szó kimondva, és mindenki csap a fejére: facebook. Ez az ember alapjaiban változtatta meg a Világot, csupán azzal, hogy létrehozott egy olyan weboldalt, melyen te, én, vagy bárki más sztárok lehetünk egy-egy percre. Vagy, ahogy a Puzsér mondaná, visszaverhetjük a honlapján a fényt. Hát igen. Így már értelmet nyert egy-egy selfie, vagy az, hogy mit reggeliztünk. Bár, a mai napig nem értem, miért kell lájkolni más reggelijét, vagy a nagymama pusziját, de én is használom, és nyomom is rendesen a lájk gombot, már fáj is tőle az ujjam. De pontosan ez az érdeme ennek a csávónak; nem érted az értelmét, de használod. A srác még csak 31 éves, így még bármi kisülhet abból, ami az agyából egy álmatlan éjszakán kiszökken. Azért remélem, ennél jobban nem fogja irányítani az emberek gondolkodását. Boldog szülinapot Márk :).

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.