A ma született bárányka

Hajt a kíváncsiság, hogy a szülinapodon melyik híresség, vagy hírhedt gazember született még? Úgy érzed, tudnál azonosulni azzal a figurával, ha kiderülne, hogy egy napon születtetek? Esetleg, úgy gondolod, hogy hatást is gyakorolna egy-egy napodra? Voila.

május 16

Janet Jackson

515994ac0233a

A legkisebb Jackson tesó, és férfi szemmel a legmutatósabb is. Ő is meglovagolta rendesen a Jackson five zenekar sikereit, már 16 évesen szóló lemezt készíthetett, egyébként nem érdemtelenül. Most a stílusán gondolkozom. Már tíz perce csak a klaviatúrát nézegetem, és nem tudok rájönni. Szerintem valami R&B, pop, hip-hop keverék, de vannak nálam jobban hozzáértő emberek. De őt is beszippantotta néhány rövid szerep erejéig Hollywood, hiszen játszott Eddie Murphy oldalán A bölcsek kövére második részében. Nem mondom, hogy nagyon emlékezetes alakítás volt, nem is lett belőle nagy filmsztár, maradt annál a mikrofonnál inkább, amit kézben kell tartani. Természetesen őt is megviselte bátyja, Michael halála, egy idézetet másolok be nektek, mit mondott fivére halála után, miután elég idő eltelt, hogy a kamerák elé álljon:  „Csak azt szeretném mondani, hogy nektek Michael egy bálvány, nekünk azonban családtag. Mindörökké élni fog a szívünkben. Családom és magam nevében is köszönöm a szereteteteket, a támogatásotokat. Annyira hiányzik.”
Karrierjét ez rendesen megfogta, azóta összesen egy dalt írt, szeretném ezt a dalt megmutatni nektek, a többit úgyis ismeritek. 49 éves lett Janet Jackson, Isten éltesse.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.