Az élet Virágos oldala

Már akkor feltűnt nekem, micsoda élet van ebben a nőben, amikor először megláttam. A játszóházba hozta be két csibész lánykáját. Az ő arcáról letörölhetetlen mosoly, de ez még nem jelent semmit, hiszen hétvégén sokan mosolyognak, pláne a családjuk körében. Ő viszont sugárzott. Beljebb hívtam, ő is játsszon velünk. Ha hiszitek, ha nem, öt perc múlva közösen énekeltünk. Ez számomra hihetetlenül meglepő, hiszen, általában, én vagyok az, aki ilyesmire invitál embereket, de abban a helyzetben Virágé volt a gyeplő. Pozitív hatása kiterjedt a játszóházra, és a második strófát már a gyerekekkel együtt énekeltük. Majd beszélgetni kezdtünk, ahogy széledtek szét körülöttünk a gyerekek. Ekkor jött elő, hogy írhatna blogot az Élet Virágos oldaláról. Halljuk hát Virágot. 

31.rész

Az öngyógyításról

Pár hónappal ezelőtt nagyobbik lányomat bőrgyógyászhoz vittem, hogy egy szemölcsöt eltávolítsanak róla.
S, ha már ott voltam, gondoltam megnyugtatásul megmutatom a mellkasomon lévő furcsa jelet is a doktornőnek, mert ilyet még sosem láttam.
Alaposan megvizsgált majd közölte, hogy ez bizony egy rosszindulatú bőrelváltozás, melyet sürgősen el kell távolítani.
Uhhh… hát nem nyugodtam meg, de legalább tudtam, mivel állok szemben.
Az első reakcióm nekem is az volt, mint mindenkinek ilyenkor…elsírtam magam.

Az elmúlt évek küzdelmei (válás, költözés, újrakezdés) még egy erős Amazonon is hagynak nyomot, és mint általában, most is akkor amikor már vége a csatának, amikor már nem dolgozik a túlélési ösztön, amikor már megpihenne az ember.

Bejelentkeztem tehát a műtétre, 2 hónapra a kérés benyújtásától kaptam időpontot. Az rengeteg idő -gondoltam, így megpróbálom addig meggyógyítani magam.

Közel 20 éve része az életemnek a jóga, a meditáció, így nem volt kérdés, milyen úton induljak el.

Biztos láttatok már olyan posztokat: ” Ha boldog akarsz lenni, légy az!”
Azt is írhatnánk: “Ha egészséges akarsz lenni, légy az!”

Valóban ilyen egyszerű volna?
A válasz határozottan: IGEN!

Minden elérhető számunkra, csak kérni kell a megfelelő módon. Ezt a módszert osztom most meg veletek, amely annyira egyszerű, hogy el sem hiszitek.

A relaxáció fontos része az öngyógyító folyamatok beindításának.
A ma embere nem tud ellazulni.
A lazítás kimerül a TV előtt popcornozással és sörözéssel. Pedig, ha megtanulnák ezt az egyszerű technikát, minőségibb élete volna a lustulásra hajlamos embereknek is.

Relaxáció közben minden izmunk – lábujjunktól a fejünk búbjáig – ellazul, miközben a lélek egyre mélyebbre (Alpha szintre) jut.
Ebben az állapotban kérem azt amire nekem szükségem van. Én egy kisebb filmet képzelek el, melyben a vágyott állapotot megkapom és azonosulok vele.
Nem csak elképzelem tehát a gyógyulást hanem átélem, érzem is, hogy egészséges / kiegyensúlyozott / boldog vagyok.

Minden nap szántam magamra 5-10 percet, hogy ezt elvégezhessem.
Nos, eltelt 2 hónap…és az elváltozásnak nyoma sincs. 😇

Számtalan kihívással kellett már szembenéznem, azonban ilyen jellegűvel még soha, de mint korábban, most is bebizonyosodott számomra, hogy a lélek ereje határtalan és csodákra képes.

46377547_354058638684926_3800377107213713408_n

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.