Balázs bácsi farsang ’18

Idén is, mint minden évben, ebben a prüszkölős, orrfolyós időszakban elbúcsúztatjuk a telet a magunk hagyományai szerint. Természetesen beöltözünk, táncolunk, tombolázunk, örülünk egymásnak, megvillantjuk tehetségünket a nagy társaságnak, és élvezzük az együtt eltöltött időt. Mert az igazság még mindig az, kedves barátok, hogy az egész éves hűséges szereteteket én csak közösen eltöltött idővel tudom meghálálni. Annyi szeretet nincs a bolygón, amennyit illene nektek viszonoznom, hiszen nem telik el úgy nap az életemben, hogy valamelyikőtök ne jönne oda hozzám nyitott szívvel, és ne fejezné ki feltételek nélküli szeretetét. Ezt én csupán egyféleképpen tudom valóban viszonozni: közösen, vidáman eltöltött idővel, játékkal, szórakozással, emlékezetes pillanatokat szerezve. Ez eddig minden évben így alakult, idén sem lesz másképp, de van egy olyan érzésem, hogy idén még tovább fejlődünk közösen, ti és én…

Farsangi bálunk 2018-ban február 11-én, 15 órától veszi kezdetét.

Amit ígérhetek: Idén is felvonulunk, vagyis inkább levonulunk a szőnyegekhez, amit idén is meg fogunk kapni az áruháztól. Ott mindenki bemutathatja tehetségét, a tündérkének öltözött kisgyerekek tündérkedhetnek, a cowboy-ok lövöldözhetnek, a kiskutyák ugathatnak, a kiscicák cirmoskodhatnak.

Természetesen, idén is lesz jelmezverseny három kategóriában: házilag készített jelmezek kategóriája, vásárolt vagy bérelt jelmezek kategóriája, és felnőtt kategória.
Utána egy kis tánc, ugrabugrálás, és jöhet a tombola. Elég sokan jeleztétek, hogy hoztok fánkot, egyéb süteményeket, arra is teremtünk időt, hogy hamar elfogyjon minden finomság.

Belépő nincs, a jókedveteket ne felejtsétek otthon!!!!

27152703_1699531283401809_1980822260_n

Balázs bácsi

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.