Balázs bácsi rajzverseny

Kedves gyerekek, kedves szülők!

Egy nagyon fincsi programra szeretnénk meghívni titeket, illetve nem is annyira program, hanem inkább egy kedves kis versengés.

A minap Színes Szandi azzal a kéréssel állt elém, hogy szeretne egy rajzversenyt hirdetni, természetesen gondolkodás nélkül belementem a dologba.

 

22729160_1696840957056541_6060821234854577915_n

A program házigazdája:
Balázs bácsi
A két szeretetre méltó zsűri pedig:
Színes Szandi független alkotó,
Németh Gina grafikus művész és karikatúra alkotó.
A program természetesen ingyenes. Aki szeret a maga ceruzájával, vagy zsírkrétájával hazai pályát alkotni, bátran hozza magával, egyébként, a versenyzőknek semmiben nem lesz hiányuk.

 

Két kategóriát álmodtunk meg; iskolások küzdenek majd egymással, valamint ovisok. A sulisok ceruzával, az ovisok zsírkrétával fognak megmérettetni. 

 

Két témánk is lesz, csak mert annyi ötletünk van erre a napra; a sulisoknak a témája;

A családom

Az ovisoké pedig;

Állatok a városokban

 

Díjaink is lesznek, de erről majd csak a versenyen ejtek szót, hogy ne a díj hozza meg a rajz-, illetve versenyszellemet.
Szeretnénk, hogy ez is, mint minden más program a játszóházban, kötetlen, vidám és feszültségmentes legyen, ezért a megfelelő hangulatért én felelek, lehet hozzánk bizalommal fordulni.

 

Jelentkezni vagy személyesen a játsziban, vagy facebook-on(Balázs bácsi), vagy esetleg e-mail-ben(balazs@balazsbacsi.eu)

 

Maximalizáljuk a létszámot is; maximum 20-20 gyereket fogunk rajzolásra bátorítani!

 Balázs bácsi, Színes Szandi

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.