Vagány klub

A Vagány klub egyfajta biztatás. Egy próba, egy vállalkozás, hogy azok a kis tinik, akik úgy érzik, kinőttek már az ilyen dedós dolgokból, mint játszóházba járni – pláne hozzám, akihez 4-5-6 évesen jártak -, vagy táncolni, énekelni megváltoztassuk a kis fejekben. Igenis, létező intézmény a “ciki”, vagy a “gagyi”, meg a “hagyjál már” intézménye. Én csökönyös emberke vagyok, és azt mondom, a régi kis kedvenceimet szeretném látni továbbra is cseperedni, és szeretném azt, hogy olyan klubot hozhassak létre, ami őket is érdekli. Nagy fejtörés volt, hogy miféle klub lesz az, amit még másnap a suliban is felvállalnak, és még talán büszkék is lesznek rá. Van néhány gondolat a fejemben, az első párat megosztom veletek, kedves barátok, akik már tudtok olvasni. Legyetek hát vagányak!

 

Ismét Violetta buli.

Tudom, ez ilyen rettenetes reklámduma, hogy mennyien kérték, meg szeretik az emberek maguknak ezeket a sikereket, de az igazság az, hogy valóban sokan kérték, hogy ismételjük meg a tavalyi év slágerét, de ez egyáltalán nem az én érdemem. Ez az egész ennek a pop-csajszinak az érdeme, aki nagyobb sikereket ért el, mint a Vad angyal. Így, fejet hajtunk a kultúra tini szegmense előtt, és ismét megrendezzük a Győri Violetta Rajongó Klubjának újabb ülését. Hogy mi vár rád, ha eljössz? Kerekasztal beszélgetés a Violetta koncertről, ha ott voltál, úgysem veszel levegőt a sok élmény elmesélésétől, ha nem voltál ott, nem fogsz levegőt venni, mert az első csodálkozó “ó” betűnél úgy maradsz. Ehhez az alkalomhoz sem elég, ha megeszünk egy finom Violettás tortát, megint eljön az a lány. A tudjátok, az a lány. Aki énekli nektek, és veletek a Violetta dalokat. És fogunk kicsit játszani is, és fogunk barátkozni, meg persze jön a disco, a tánc. Íme a plakát, amit megoszthattok, ha sok Violettás barátnőt szeretnétek gyűjteni:

violetta plakát

 

 

Violetta klub a vagány csajsziknak

Minden generációnak megvan a maga bálványa. És ez általában kétfelé válik a kis tinikben: van az utálom, és a rajongok érte. A kettő között azért nincs semmi, mert nem vállalják fel. Amúgy ott is vannak értékek, csak arról nem beszélünk, mert ciki. A Disney csatornán most új sztár van feltűnőben, aki sunyi módon közelített a tinikhez, és érte el, hogy tömegek nézzék, és beszéljenek róla. Én is végighallgattam százszor, és ezerszer, hogy ki ez a csaj, ki ez a Violetta. És azt is, hogy tényleg megosztja a közönségét: van, aki imádja, és rajong érte, ismeri minden dalát, a divatos ruháit, szerelmeit, tud róla mindent, még a cipőméretét is, és van, aki gyűlöli, utálja, ki nem állhatja. Ezek a gyerekek általában megfigyelhetően klikkesednek is, és ez segít a porciózásukban, hogy hogyan is válogassa meg a baráti körét. Persze, átfedések vannak, én ezzel most nem foglalkoztam. Persze, létre hozhattam volna ugyanolyan könnyen a Violetta utálók klubját, ám én ezt nem akartam, mert az egy eléggé negatív vonal. Épp ezért, csak azokkal a lányokkal foglalkoztam, akik rajonganak ezért a dél-amerikai lányért, és az ő sorozatáért, dalaiért. A klubban segítségemre volt(ha a technikai segítségeket nem vesszük), egy kedves, aranyos lány, aki énekes a Győri Egyetem zenei karán, és Cserna Mariannak hívják. Megtanult, majd előadott néhány dalt Violettától, és volt Violettás kvíz is, beszélgetés, kinek, miért ő a kedvence, mit tud róla, csak úgy, mint általában az egy klubban működni szokott. Már csak egy óra maradt a klubból, miután a Violettás torta is elfogyott, és már lejátszottuk azokat a játékokat, amiket terveztem, nem maradt más, mint a disco. Természetesen Violetta dalaiból válogattam össze egy jó kis egyveleget, és játszottam le a csajszikáknak. Nagy volt az őrület, és meg is kaptam, hogy miért volt ilyen rövid, de sajnos, ez a korosztály még nem az a korosztály, aki csak úgy hazataxizik buli után, szóval, ez legyen most a mentség, és persze szolgáljon ez hívogató szóként is a következő Violettás bulihoz. Néhány kép az őrületes party-ról:

 

DSCF2676-300x169 DSCF2683-300x169 DSCF2685-169x300 DSCF2686-169x300 DSCF2693-300x169 DSCF2712-300x169 DSCF2716-300x169 DSCF2717-300x169 DSCF2719-300x169 DSCF2720-300x169

Tervezet a vagány csávóknak: Gombfoci klub

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.