Szülinapi csomagok

Alap csomag

A csak nevében alap csomag nagyon is tartalmas szórakozást nyújt az ünnepeltnek és kis barátainak, hiszen ez a csomag rejti magában mindazt, amit egy gyerekbulin át kell élni, az életben legalább egyszer. Ez a három órás buli tartalmaz nagyon sok vicceskedést, hatalmas nevetéseket, sőt röhögéseket, a szülinapos által kiválasztott tortát, melyet Pierre süt a saját két zseniális kezével, tartalmazza a buli végéig kitartó üdítőt és rágcsát. Persze nem maradhat el a játék sem, amelyet a buli első felében Balázs bácsi irányításával, a második felében a gyerekek önfeledtségével tálalunk, természetesen a játszani vágyó szülők is a játékba avatkozhatnak, minden gyereknek öröm a saját anyukájának vagy apukájának szurkolni. A gyerekek elfoglalhatják a játszó részt is, elég idejük marad minden porcikáját megmozgatni a csúszdának, a görgőknek. Egy kis laza bűvészkedés, tánc, buborékok, öröm, vidámság és a három óra el is telt, utána pedig győzzük feldolgozni az élményeket. Sokan kérdezik, hányan is lehetnek ott egy ilyen bulin, nos a válaszom az, hogy általában 10-15 kisgyerek szokott ilyenkor összegyülekezni, de ettől természetesen el is lehet térni. És van még egy jó hírem: a többi csomag is az alap csomagra épül.

A csomag ára pedig:
 Hétfőtől csütörtökig: 28.000 ft
 Péntektől vasárnapig: 33.000 ft

Mázolós csomag

Ahogy már az előbb említettem, ez a csomag szerves része az alap csomagnak. Amikor az ünnepelt elsőként megérkezik, Színes Szandi maga elé ülteti, és felkínálja a választás jogát, a keze rögtön az ecsetért nyúl, és már kerekíti is felfelé az arcocskára a megálmodott figurát. Majd lassan megérkezik mindenki, és nekikezdünk a bulinak, zajlanak a játékok, és sorban szállingóznak ki egyesével az arcfestésre jelentkezők. A buli végéig szinte minden alkalommal az összes gyerkőcre sor kerül, de a lényeg, a szülinapos megfáradva, de színes fürdővízben mosolyoghat szélesen a szülinapja után.

A csomag ára pedig:
 Hétfőtől csütörtökig: 34.000 ft
 Péntektől vasárnapig: 39.000 ft

Svihák csomag (Jelenleg szünetel)

Jóhiszemű Svihák Oszkár jelenik meg a szülinapon. Senkit ne tévesszen meg, Svihák Oszkár Balázs bácsinak az ikertesója. És bohóc. Van neki rengeteg bohóctestvére, és, ha a nevetni vágyó gyerek vagy szülő kéri, el is jön a gyermek zsúrjára, és persze hozza magával az egyik tesót is és ketten együtt adják elő azt a 20-25 perces bohócműsort, amit olyan sokan megszerettetek már az elmúlt időkben. Természetesen, a produkció szépen be van ékelve a zsúr első felébe, utána jön még csak a közös játék, na meg a torta. Azt hiszem, méltán ez a kedvenc a csomagok közül, talán ezt kérték idáig a legtöbben.

A csomag ára pedig:
 Hétfőtől csütörtökig: 35.000 ft
 Péntektől vasárnapig: 40.000 ft

Mágikus csomag

Ez a csomag pedig a személyes kedvencem, hiszen én is kisgyerekké válhatok egy rövidke időre. Ugyanis, aki ezt a csomagot választja, egy bűvészt kap a szülinapi élmények mellé, illetve azt betetézve. A buli első felében jelenik meg az egyik bűvész barátom, és tart egy kis 20-25 perces előadást. Előkerülnek a kislabdák, majd eltűnnek, megint előkerülnek az ünnepelt füléből. A kendők repkednek, majd összecsomózódnak, aztán a kötelek is. A gyerekek meg kapkodják a fejüket, és kérdezik: “ezt hogy csináltad”? Varázslat és ügyes kezek, a végére azt se vennénk észre, ha a bűvészen felemás zokni lenne. És, ha már a varázslat működött, a buli még nem áll meg, nem ér véget a szórakozás, eztán jön még csak a java. A csomag sajnos bűvész függő, az utolsó pillanatban leadott rendeléseknél megeshet, hogy a bűvész barátok ideje foglalt, így, kéretik időben jelezni az esetleges szándékot.

A csomag ára pedig:
 Hétfőtől csütörtökig: 34.000 ft
 Péntektől vasárnapig: 39.000 ft

 

Lufis csomag

Ismét Színes Szandi, és az ő ügyes kezei kerülnek a főszereplők bűvkörébe. Ugyanis, ez az univerzális lány még lufit is tud hajtogatni. Az ő ügyességét felhasználva a buli elején megalkotott kardokat a játékok során fel is használjuk. Vagy épp a kezekre került katica, teknős, kis virág, kiskutya, kígyó, csiga kompozíciók színesíthetik a táncparádét. Persze, az alkotás véges, hiszen kell az idő a játékra, a tortára, a táncra, épp ezért, úgy találtuk ki, hogy minden kisgyerek maximum kettő, a szülinapos három választott lufit kaphat. Szerintem, ez így igazságos és kordában tartható, de mindenek előtt nagyon is élvezhető.

A csomag ára pedig:
 Hétfőtől csütörtökig: 34.000 ft
 Péntektől vasárnapig: 39.000 ft

Hercegnős csomag

Na, ezt a csomagot fiús bulikra nem ajánljuk. Nem hiszem, hogy sok fiú szeretne beöltözni hercegnőnek. Az előre előkészített rózsaszín szatén szoknyát és a rózsaszín palástot magukra öltik Színes Szandi segedelmével a kislányok, majd jön a sminkelés, a csacsogás, a fecsegés, a locsogás, a nevetgélés, a tánc, a játék csak amolyan hercegnősen. Ilyenkor érdemes rózsaszín tortát rendelni Pierre bácsitól, hogy teljes legyen a rózsaszín hatás, az összehangoltság, persze egyetlen kivétel mindig van, és itt én vagyok a kivétel, hiszen, én leszek az, aki nem rózsaszínbe öltözik. De a kivételek erősíthetnek.

A csomag ára pedig:
 Hétfőtől csütörtökig: 34.000 ft
 Péntektől vasárnapig: 39.000 ft

Megörökítős csomag

Hogy teljes legyen a kép, vagy akár a fénykép, ha nem szeretnének a szülők foglalkozni a fényképezéssel, vagy, esetleg nem maradnának ott a buli ideje alatt, érdemes a megörökítős csomagot választani. Ekkor megkérjük Szandit, hogy örökítse meg a legfontosabb pillanatokat aparátusával. A teljes zsúr fotóinak összeterelését is vállaljuk, de érdemes hozni pendrive-ot, ám kérés esetén cd-re is ki tudjuk írni az elkészült fényképeket.

A csomag ára pedig:
 Hétfőtől csütörtökig: 34.000 ft
 Péntektől vasárnapig: 39.000 ft

Osztottunk csomag

Nem csak az ovisoké és az iskolásoké a Világ! Vannak a picurkák, akiknek a baráti körük még nem terjed ki, csak a szüleik baráti körére. A kis totyorgók. Ők aligha tudnának 6 meghívottnál többet meghívni, de vannak olyanok is, akik viszont nem is szeretnének. Nos, rájuk való tekintettel létre hoztuk ezt a csomagot is, nem csak azért hogy teljes legyen a kép. Az alap csomaggal ellentétben itt meghúzzuk a határokat, amennyiben az ünnepelt 6 meghívottat tud, vagy szeretne elhívni a bulijára rövidül az ár, és átalakul egy kicsit a buli is. Azért azt be kell vallani, 7 kisgyerek koránt sem tud akkora zajt csapni, mint 15. Egy kicsit csendesebb a buli, egy kicsit gyorsabbak a játékok, kisebb a torta is, hiszen, nem kell 15 szeletes tortát rendelni, elég a 8 szeletes, ám a buli azért buli marad, és rendesen meg lehet ünnepelni hat baráttal is egy születésnapi zsúrt! Még családiasabbá teszi, és itt bizony, nem árt, ha apa és anya is beszáll a játékokba, nagyon hangulatos tud lenni.

A csomag ára pedig:
 Hétfőtől csütörtökig: 24.000 ft
 Péntektől vasárnapig: 28.000 ft

 Svihák Oszkár kiszállásos csomag

Ismét Balázs bácsi ikertesója, Svihák Oszkár lép a reflektorfénybe, és pakolja tele a bőröndjét csuda játékokkal, bohócfelszereléssel, bűvészkészlettel, majd fejébe húzza kalapját és bepattan a kocsijába, aztán irány a buli. Győrben és a környéken bárhova, a megyén kívül kicsit macerásabb, de egy kis útiköltség és időben értesülés fejében bárhova máshova szívesen elmegy Svihák Oszi szülinapot tartani. Oszkár szereti a kertes udvarokat, de nem jön zavarba, ha az eső elől be kell menekülni a kis szobába, és ott kell egy kicsit rögtönözni. A kertes udvarok hozadéka a kiskutya meg a nagykutya, na azokat Oszkár nem szereti, kéretik vigyázni a bohócra.

A csomag ára pedig: 22.000 ft

Svihák Zizi kiszállásos csomag (jelenleg szünetel)

Kreatív foglalkozásait már megismerhettétek, és elég sok kisgyerek arcát ki is festette már Zizi, vagy ahogy már híressé és hírhedté vált, Színes Szandi.

Ha valaki otthonába, kerthelyiségébe, udvarára szervez gyerkőcének bulit, a legjobb választás az arcfestés, a lufihajtogatás, hogy egy kicsit feltupírozza a hangulatot.

A csomag ára pedig: 15.000 ft,
 lufikkal vagy arcfestéssel másfél órára.
 Ezen felül, minden megkezdett óra plusz 5000 ft.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.