Portré rajzok

Ha elmesélném a történetet, milyen csavaros úton-módon ismertem meg Ginát, el sem hinné senki. Egy utazás alkalmával, ahol ő ott sem volt, de most az egyszer nem az utazás a lényeg, hiszen a végeredményben ott van, hogy találkoztam vele, és persze, azonnal le is nyűgözött. Tragikus, de varázslatos személyiségét meg is ismerhetitek blogjából, de itt most a munkássága kap főszerepet. még életemben nem láttam nála tehetségesebben rajzoló embert. Nem azt mondom, hogy soha nem született még nála tehetségesebb ember, de a képek önmagukért beszélnek, ha a kedves olvasó lejjebb görget. De ennyire ne haladjunk előre, mert nem is azért írom ezeket a sorokat, hogy a csodálatomat kiadjam önmagamból, arra mégiscsak jobb a szemtől szemben való találkozás, nem? Itt most másról van szó, nem annyira róla, inkább a munkásságáról.

unnamed (1) unnamed (2)

 

Ha van olyan ember, akit nem győztek meg ezek a rajzok, jelentkezzen jó magasan, hogy lássuk az internet magas fái fölött a kezét. Nos, Gina ezzel foglalkozik. Valaki elküldi neki az általa kért képet, ő pedig megrajzolja, vagy karikatúrát készít belőle. Remek ajándék ismerősöknek, barátoknak, rokonoknak, a párunknak, gyerekünknek.

unnamed

Szinte meseszerű rajzok, nem? De erre még visszatérek. Gina úgy munkálkodik ezeken a képeken, hogy, amint láthatjuk, elég neki egy kép is, de persze annak örül, ha valakivel személyes kontaktust is fel tud venni, ám itt most ilyenről nincs szó, és ezt persze a megrendelő kényelme miatt alakítottuk így a művésznővel.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (4)

 

ezeket a portrékat elnézve, rengeteg munkája lesz Ginának, ám mégis arra biztatom a kedves publikumot, előtte mindenképp kérdezzen rá az árakra, mert a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig változhat az ár. Az sem mindegy mennyien vannak a képen, vagy, hogy van-e ott valami kis kedvenc, ahogy azt a felső képből láthatjuk középen. Egyszóval, minden tényező hatást gyakorolhat az árra, amit Gina állít össze.

unnamed (5) unnamed (8) unnamed

Akit meggyőztek a képek, vagy szeretne ilyen portrét/karikatúrát önmagáról, vagy bárki neki fontos emberről, esetleg többedmagával szerepel egy fényképen, és ezt szeretné ajándékba adni ismerősének, írjon nekem egy levelet a balazs@balazsbacsi.eu e-mail címre, én pedig intézkedem.

 

Apropó meserajzok…Gina most fejleszti a Világon egyedülálló módon azt a technikát, melyben a rajz hasonlít inkább egy mesefigurára, mint a valós rajzra. Hú, de nehéz ezt megfogalmazni, olyasmi, mint az a nagy szemű macska a Shrek-ben csak a macska be van helyettesítve emberrel. Erről még nem tudok képet küldeni, de aki kíváncsi, nagyon hamar öregasszony lesz, az se baj, ha nő az illető.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.