Svihák Oszkár Show

Svihák Oszkár elemében érkezik meg a helyre, ahol már tűkön ül a közönség. Svihák Oszkár a nézőkre pillant és megigazítja csíkos zakója hajtását.
Svihák Oszkár elmosolyodik és megindul középre, a színpad közepére.
Svihák Oszkár meghajol, bemutatkozik és kezdődik a show.

Alázatosan és szórakoztatva a nézőkre hatni-, fogalmazódik meg a tézis a szórakoztató egyén, azaz a magam kopaszodó, de legalább hatalmas fejemben. Önirónia és gondos szociológiai érzékenység jellemzi azt az egy órás show műsort, amit gyakorta megszakít néhány kedves bűvészkedés, aminek eredményeképp a gyerekek és a naivitásukat, talán még az infantilizmusukat is nyíltan vállaló felnőttek parádésan szórakozhatnak. Mert nem ámítás, ez nem egy jól betanult coach program, ez nyolc év kőkemény szolgálat a gyerekek és szüleik világában, néhol megfigyelőként, néhol történés-okozóként, kicsit önkényesen állítom és mindig is állítottam fejére ezt a néhol abszurd Világot.

Tanulmányok az országszerte híres Marcello bűvésztől, tanulmányok a gyerekektől, akik sosem hagynák, hogy felnőjek és tanulmányok az életből, mert az embereket sosem lehet eléggé kiismerni. Természetesen, mivel játék az élet, most sem maradhat ki a műsor folyamából egy olyan társas játék, ahol a társaság maga a társaság, mindenki tag, senki sincs a körön kívül.

14256728_135266760259706_1459684590_n

Akik Balázs bácsiként ismernek, tudhatják, varázslat és tűzijáték nélkül is lehet szórakozni úgy, hogy az ember haza is visz valamit az élményből, de ez már a néző feladata.

Megrendelhető tehát ez az egy óra a szokott telefonszámon: 0670-33-789-61

Árajánlathoz tárgyalás szükséges.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.