Svihák tábor 2017

2017 az újrakezdés éve, ám mi nem újrakezdjük, abba sem hagyjuk a bohóckodást, sőt onnan folytatjuk, ahol tavaly nyár közepén abba hagytuk. A tematika továbbra is ugyanaz, a találkozási pont a már bemutatásra váró játszótereken, izgalmas, hangulatos játékok, barátkozások, majd a játszóház, a tábor végére pedig megtanulunk egy kis bohóckodást, és be is mutatjuk a szerencséseknek. A Svihák tábor harmadik etapjának körvonalai és az időpontjai már megvannak, kezdődjön az ismerkedés…

Svihák tábor

unnamed (2)

Kezdjük a bemutatkozással, mégis, egy kis kézrázás, egy mosoly megnyerőbb, mintha az ember ajtóstól ront a házba. A két grácia, akik a sor végén bandukolva figyelik a gyerekek minden apró mozdulatát. Tanár néni mindkettő, nincs gond az észleléssel, mint a jó juhász, úgy terelgetik a sétáló táborlakókat, emellett a délelőtti játék teljes egészében az ő mutatványuk. Tavaly is nagy hahoták voltak, és izgalmas feladatok, szerintem nem lesz ez másképp idén sem! Ügyeskedésben és a körömfestésben mindig lehet rájuk számítani, mindenkit türelmesen végig hallgatnak és mind e mellé,  tökéletes muffint sütnek tízóraira, nagy csapatjátékosok, és meg van bennük az a tyúkanyó, aki egy mozdulattal maga köré gyűjti az apró népet. Ők az én jobb és jobb kezem, Színes Szandi, aki néha Svihák Zizi, és Gyöngyvér testvér, a fantasztikusan vicces kocogásával, érdemes rá több pillantást is vetni, Micimackó megirigyelné, az biztos.

13820518_1171115136243429_1948067716_n

Magamat csak úgy mutatnám be, hogy néhány szóban elmondom, mit is jelent nekem ez az egész. Amikor már úgy gondoltam, jó pár évvel ezelőtt, hogy meg tudnék birkózni egy táborral, nagyon sokáig kellett gondolkodnom a koncepción, aztán amikor egyszer csak szikraként csapódott szürkeállományomba, tudtam, hogy valami nagy kincsre bukkantam, és teljesen igazam lett. Csupán egy hét, de az emlékek miatt maga az örökkévalóság csodálatos papírba csomagolva. Zseniális dolog egy hétig eligazgatni egy bandát, úgy, hogy bár elfáradunk, hiszen ez a munka 3 teljes embert kíván, mégis olyan élmények érnek bennünket, amitől mindannyian többek leszünk. A gyerekek. A táborlakók. A táborvezérleányok, és én a Svihák Oszkár.

11060275_1473546972870258_5232704226049379657_n-300x225

Időpontok:

1. hét

július 3 hétfő – július 7 péntek

2. hét

július 31 hétfő – augusztus 4 péntek

Helyszínek:

Ahogy az minden évben lenni szokott, minden nap kezdetekor, a lejjebb taglalt játszótéren van a találkozási pont. Rossz idő esetére van néhány opciónk, eddig mindegyik tábor alatt sikerült egy napot tócsában is tocsognunk, szinte hozzánk nőtt ez a vizes nap. A délutáni találkozók viszont a játszóházban, az egyetlen keddi nap a kivétel, de erről később, most jöjjenek az idei játszóterek.

hétfő:

Ikva utca-i játszótér, a PÁGISZ iskola bejáratával szemben.

kedd:

Móra park, Szabadhegy

szerda:

Barátság park

csütörtök:

Malom liget

péntek:

Batthyány tér

*A játszóterek még változhatnak, szervezés alatt van még minden.

Az ebéd mindig a játszótér közelében lesz, ismét megpróbálunk olyan helyeket lefoglalni, ahol a táborlakók kedvencei kerülnek majd az asztalra. Nehéz vállalkozás,

de nem lehetetlen.

Idén is busszal közlekedünk a játszóházig, mert az jó móka.

A napi fagyi az jár, és még mindig egyetlen szülő se várjon tiszta gyereket haza, mi piszkosak leszünk, aszfaltkrétásak leszünk, mi dinnyések és barackosak leszünk, mi megizzadunk, mert futkározunk és játszunk.

Idén is, mint eddig mindig, a pénteki nap lesz a csúcspont, amikor is bohócruhát öltünk, és az egész héten gyakorolt mozdulatokat, éneket, trükköket a belvárosban előadjuk a szerencsés arra járóknak. Eddig mindig nagyon nagy sikerünk volt, és hatalmas dinnyénk lett a nap végén, aminek elfogyasztását a nagy sztorikkal öblítjük le.

A tábor díja: 22.000 ft táborlakónként. 

Közérdekű információ, hogy maximum 20 táborlakót fogadunk turnusonként, és az életkort is behatároljuk, az alsó korhatár idén is 6 év, a felső viszont  a tavalyi nagy kedvencünk, Marcello zseniális beilleszkedő képessége miatt 11 évre ugrott.

Jelentkezni nálam lehet, ha ide kattintasz, minden elérhetőséget látni fogsz. 

Ha pedig szeretnéd elolvasni, mi is ez a Svihák tábor, az eddigiek ide, ide, ide és ide vannak összegyűjtve.

Még több információ az idő haladtával olvasható lesz ugyanitt!

Köszönöm, hogy végigolvastad az összes betűt, várunk titeket szeretettel az egy hetes bohóc és élménytáborba. Tapasztald meg te is egy kicsit, hogy milyen Sviháknak lenni. 

Szandi, Gyöngyvér, Oszkár

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.