Svihák tábor 2019

Svihák tábor 2019

Szeretettel, barátsággal és reményekkel eltelve telnek napjaim. Valahogy mindig rám tör ez az érzés, amikor elkezdek gondolkodni az év “svihák” eseményén, a Svihák táboron. Mit hogyan változtassak meg az eddigiekhez képest, milyen kipróbált elemeket tartsak meg, cseréljek le, miféle újdonságokat próbáljunk ki, de a legfontosabb, és ami leginkább csiklandozza a gondolataimat, mivel lepjem meg a táborlakókat. Mindig kell kitalálni valamit, nyitott szemmel járni, élményeket kutatva, de mégis, minden hétre kell valami, amivel én is kicsit meg tudom a táborlakóimat viccelni…

Na, de ne rohanjunk ennyire előre, lássuk, hol tart a szervezés.

sharable_image

Ugye, az alap koncepciónk nem változott, minden nap egy adott játszótér van kiválasztva, mint találkozási pont, oda szervezem a gyülekezőt, ott töltjük el a délelőttöt kreatív és pörgős csapatommal, szervezünk mindenféle jót, minden napnak más a témája. A környéken, esetleg valami alternatív módon(pizza) ebédelünk, és irány a játszóház, ahol ismét előre tervezett programokkal készülünk.

A tábor helyszínei:

Hétfő: Marcalváros II Pátzay Pál utcai játszótér

Kedd: Szabadhegy, Erfurt utca nagyon szép, új játszótér

Szerda: Barátság park

Csütörtök: Malom liget

Péntek: Bercsényi liget Híd utca felőli játszótér

A hétfői napot ismerkedős játékok és szemérmes beszélgetések díszítik, a közelben van egy sport bringás park, oda megpróbálok szervezni valami látványos bemutatót. Sétálva megyünk a játszóházba, elég közel leszünk hozzá, de feltétele az indulásnak, ha elfogyott az összes pizza és fagyi, szeretnénk megnyerni magunknak minden kisgyereket egész hétre :).

A keddi napunk a játéké, valószínűleg beáll hozzánk játszani XIII. Jacqueline grófnő is, azaz Clean a játékos border collie-nk, aki szenvedélyes labdajáték rajongó. Közelünkben lesz egy tó, úgyhogy a zsebpecákat el lehet hozni, az ebéd még kérdéses…de a naphal sütve érdekes desszert. Ezen a napon nem is biztos, hogy bemegyünk a játszóházba, de még itt vannak ködös részek.

A szerdai napunk a sportos nap, ezért megyünk a Barátság parkba. Próbálok szervezni valaki sportoló nagyságot, remélem, olyat sikerül, aki beszél magyarul :). Új kollégám, Viki kézilabdázik és úszó edzőnek tanul, szóval, szerintem neki ez lesz a kedvenc napja. 

A csütörtöki napunk lesz a vizes nap, ide lehet elhozni a vízi ágyukat, a Malom liget az egyik legjobb park Győrben, ráadásul csodásan fel lett újítva, minden centiméterét kihasználjuk a kicsi Svihákokkal. Szinte biztos, hogy a Kristályban ebédelünk, és buszozva megyünk a játszóházba.

A pénteki napunk a dalunk napja lesz, még nem tudom, mit fogunk énekelni, lehet, hogy Edda blues-t, ki tudja…Csodás játszótéren leszünk, a Bercsényi liget álomszerű területén. Még párszor elpróbáljuk a dalt, és megindulunk pénzt gyűjteni a városba. Délután, ha jó idő van, nem megyünk a játszóházba, elfoglaljuk a hajós játszóteret a Bisingeren. Aznap a Belvárosban eszünk.

Apropó pénzgyűjtés. Terveim között szerepel, hogy a négy hét befolyt összegét két részre szedem, a négyből egy adag pénzt a Bohócdoktoroknak adunk, látom a kórházban azt a hihetetlen munkát, amit végeznek, elképesztő, nekik mindenképp szeretnék gyűjteni, valamint a nemrég szülők nélkül maradt Németh testvéreknek szeretném a fenn maradó pénzösszeget adni, szerintem pont jól jön majd nekik a sulikezdés előtt az a pénz. 

Nagyjából itt tartok szervezésben, remélem, érződik rajtam, mennyire lelkes vagyok, ha tehetném, már most kezdeném. De nem lehet ennyire sietni. Azért nem baj, ha valaki tudja már az időpontokat, és tud velük számolni…

1.hét június 24-28

2.hét július 8-12(ez az időpont betelt)

Bónusz hét július 15-19

3.hét július 22-26 (ez az időpont betelt)

4.hét augusztus 5-9

8 comments

 • Hajnal Eszter

  Szia Balázs!
  Az augusztusi időpontra beírnád Csontos Fannit és Lizámat?
  Köszönöm 😀

 • szia, érdeklödöm, hogy van-e még hely a júniusi táborra és mennyibe kerül?
  köszönöm.

  • szia. van még hely a júniusi táborra, vagy már azóta ezt megbeszéltük? Bocsánat… :)

 • Üdvözlöm érdeklödnék a tábor ára , részvételi korhatár

  • Üdvözlöm. Sajnos önnek is csak annyit tudok mondani az árról, hogy most úgy néz ki, hogy 24.000 ft lesz, de az is lehet, hogy 23.000 ft, ez sokban függ még a szervezéstől…főleg étkezés szempontból. a korosztály az 6-12 évesekig várjuk a jelentkezőket. Balázs.

 • Szia, bővebb infót kérhetnék a táborról?
  Mennyibe kerül?
  Köszönöm válaszod!

  • Szia. Ez az egy információ kell most csak? Sajnos, csak annyit tudok mondani, hogy most úgy néz ki, hogy 24.000 ft lesz, de az is lehet, hogy 23.000 ft, ez sokban függ még a szervezéstől…főleg étkezés szempontból.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.