Színes internet

Mert mindenki ismer jó sztorikat, és el is mesélik nekem, aztán én meg tovább juttatom nektek. Érdekes hely a játszóház. Azon felül, hogy minden náció képviselteti magát, nagyon érdekes emberek jönnek ott össze, akik érdekes történeteket mesélnek, van, hogy a nagyvilágból, van, hogy a saját életükből. Most megpróbálom a személyes dolgokat objektivizálni, hogy ne legyenek benne felismerhető elemek az egyén számára, magyarul, hogy ne ismerjen se magára, se más őrá egy-egy történetben. És megpróbálom hűen visszaadni azt a sok sztorit, amit meséltek nekem, amivel színesítették az én életem, és én megpróbálom színesíteni az internetet, és a ti életeteket.

 

Ehető kávésbögre?

Hallottatok már olyat, hogy valaki fogadásból beleharapott egy üvegpohárba? De gyakorlatilag a fagyi a legjobb példa az ehető “tányér-pohár” kombóra. Na, most azt képzeljétek el, hogy egy nagy étteremlánc, tudjátok, az a csirkés ember, aki ott vigyorog őszen a saját logóján, megalkotta az ehető kávésbögrét. Odamész a pulthoz reggel, kérsz egy kávét elvitelre, megkapod, elindulsz, és kortyolgatod a megszokott ritmusodban, közben nézed a világot, vagy a teendőiden agyalsz, hogy milyen lesz a nap, miket kell elintézni; posta után egyes számú hivatal, majd a kettes számú hivatal, onnan vissza a postára, aztán hármas számú hivatal, és még dél sincs. Mire ennek a gondolatnak a végére értél, elfogyott a kávéd, de pont megéheztél, és szerencse, hogy a csirkés manyusos gyorskajáldába mentél, mert ehető bögrébe kaptad a kávéd. Az első harapást félve teszed meg, mert nincs nálad annyi zsebkendő, amely egy porcelános ajakvérzést felfogna, de nem csalódsz, finom. A kávé habja keveredik az ostyával, és még olyan adalékokkal, amik persze ehetők, bár, nem a legegészségesebb biztos, de nyilván finom. Majd, mire a végére érsz, már nem is vagy olyan éhes, és neki tudsz látni a délelőtti dolgaidnak.

Viszont, azt nem tudom, hogy vannak, akik az első kávéjukig nem is látnak, és csak utána ébrednek fel, ők hogyan fogják megoldani, hogy minden nap ugyanoda menjenek be, és, ha véletlenül máshova mennek be, és beleharapnak a porcelánba, ne menjen el az életkedvük az ehető bögrétől. Mindenesetre, köszönjük csirkés, kecskeszakállas, vigyorgó manyus, ez remek ötlet.

 

eheto-kaves-bogre

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.